merisuolakääre

Merisuolakääre

pexels-photo-1115785

Mikäli kehossa on tulehdusta tai kipuja, niitä on hyvä hoitaa ennen hoitoa merisuolakääreellä. Suolakääre tehostaa aineenvaihduntaa kipualueella ja vähentää tulehdusta. Merisuolakäärettä voi myös käyttää hoidon jälkeen hoitovaikutuksen tehostamiseksi.

Ohje:

Sekoita 3 rkl puhdistamatonta merisuolaa 1 l huoneenlämpöistä vettä. Voit myös liuottaa suolan esim. 3dl kuumaa vettä, ja sekoittaa tämän 7 dl kylmää vettä, niin että valmis liuos on huoneenlämpöistä. Kun suolaliuos on valmis, kasta siihen luonnonkuituinen pyyhe tms. ja purista kuivaksi (niin ettei valu vettä), ja laita kipeän kohdan päälle vähintään 45 min. Mikäli suolavettä jää yli, sen voi säilyttää ja käyttää myöhemmin.

Suolakääreen kanssa voi myös liikkua tai nukkua. Esim. jalkoihin voi laittaa suolaveteen kastetut villasukat ja päälle muovipussit, ja alaselkään voi laittaa suolaveteen kastetun keittiöpyyhkeen, ja kääriä elmukelmua päälle, niin voi samalla kotona puuhastella. Kun tennissukasta leikkaa pään irti, siitä saa tuubin, jonka voi laittaa polvea tai kyynärpäätä hoitamaan.

Käärettä voi käyttää satunnaisesti tai kuurina 1-2 kertaa päivässä.

Etusivulle

%d bloggaajaa tykkää tästä: